1705440.jpg

Emilia puhui paljon ystävilleen, että hänellä on haku päällä. Pelastus tuli kuitenkin yllättävän läheltä. Scully oli kutsunut vanhan kaverinsa kylään ja hän halusi esitellä pojan Emilialle. Emilia näki heti, että ulkokuoressa ei ainakaan ollut mitään vikaa. Poika oli kyllä vähän nuori, mutta eiköhän se siitä kasvaisi...

-Tämä tässä on Lalli, Scully aloitti...

1705438.jpg

Ja heistä tulikin äkkiä pari. Emilia huomasi myös Lallin sisimmän sopivan hänelle täydellisesti. He pitivät samoista asioista ja nauttivat toistensa seurasta. Kampuksella aluksi pilkattiin heidän ikäeroaan, mutta se vaihtui hyvin äkkiä ihailuun, kun ihmiset huomasivat mikä aito rakkaus heidän välillään roihusi.

1705471.jpg

Ei ehtinyt myöskään monta viikkoa kulua, kun Emilia huomasi kärsivänsä aamupahoinvoinnista. Pian epäilyt vahvistuivat, ja nuoripari huomasi, että heille on vauva tulossa. Se oli ollut vahinko, mutta Emilia ja Lalli olivat jo puhuneet asiasta aiemmin, joten he päättivät pitää lapsen. He olivat hyvin onnellisia ja suunnittelivat ahkerasti tulevaisuutta.

1705441.jpg

Turhan nopeasti aika kuluikin, ja etuajassa käynnistynyt synnytys säikäytti Emilian eräänä iltana. Onneksi Emilia oli asuntolassa juuri silloin ja paikalla oli paljon auttajia.

1705442.jpg

Synnytys onnistui hyvin, mutta Emilian yllätykseksi masusta punnersikin kaksi vauvaa. Toisessa oli jotain pientä vikaa pään asennossa, mutta se katoaisi muutamassa päivässä lääkärin mukaan...

Kaksoset saivat nimekseen Angel ja Devil. Angel on tyttö ja Devil poika.

1705485.jpg

Heti synnytyksestä hieman toivuttuaan Emilia soitti ystävilleen ja perheelle ja kertoi uutiset. Kaikki halusivat nähdä uudet vauvat, mutta Emilian piti vielä kieltää heiltä se ilo. Parin päivän päästä voisi jo päästää ihmisiä vauvojen lähelle, mutta nyt Emilia halusi omia ne vain itselleen ja Lallille, jonka hän kutsui saman tien katsomaan uusia perheenjäseniään.

1705463.jpg

Illalla muiden mennessä nukkumaan ja Lallin lähdettyä kotiin Mira ja Emilia leikkivät vielä kääryleiden kanssa. He pitivät tilannetta uskomattomana. Koko lapsuuden he olivat unelmoineet tuosta hetkestä, kun jommallakummalla on vauva - nyt niitä oli vieläpä kaksin kappalein! Heidän vanhemmistaan tuli juuri isovanhemmat, ja pienestä Ekenedilichukwusta eno. Elämä muuttui kertaheitolla, ja tytöt miettivätkin taas muuttoa. Emilian pieneen huoneeseen ei mahtunut elämään kolmea ihmistä, ja tytöt olisivat mielellään jo muuttaneet yhteen poikaystäviensä kanssa.

1705461.jpg

Asukkaat kyllä olivat valmiita auttamaan lasten hoidossa, eivätkä välittäneet kun vaippoja ja tuttipulloja lojui siellä täällä. Vaikka talo oli täynnä ystäviä ja kavereita, aina oli joku jonka kanssa puhua tai tehdä jotain, oli hänen päästävä rauhallisempaan paikkaan kasvattamaan lapsiaan. Heillä oli tarpeeksi säästöjäkin, sillä he olivat alkaneet säästää raskauden alkaessa.

1705464.jpg

Scullylla olikin jo paikka tiedossa, josta hän sai vähän alennusta. Talo oli juuri sopivankokoinen heille kuudelle, joskin se oli hieman kummallisen muotoinen. Siellä olisi varaa asua opiskeluajan loppuun.

1705449.jpg

Muutto hoidettiin yhtä nopeasti kuin edellinenkin. Tavaraa oli vähän, joten se onnistui myös vaivattomasti. Talo oli hieman kauempana opistosta kuin edellinen, mutta matka ei kuitenkaan ollut edelleenkään pitkä. Lisäksi Miran ja Emilian paras ystävä asui lähempänä nyt.

Talossa oli kummallisia osia, mutta heille tärkeintä oli, että se pysyi läjässä ja oli turvallinen ja halpa.

1705450.jpg

Suunnitelmat eivät aivan toimineet ja Lalli ei päässyt muuttamaan taloon, sillä hän opiskeli muualla. Hän lupasi kuitenkin käydä usein ja soittaa joka päivä. Talossa oli muitakin aikuisia, joten Emiliaa ei haitannut vaikka Lalli ei olisikaan joka päivä paikalla. Opiskelujen jälkeen he saisivat ainakin toisensa loppuelämäkseen.

1705478.jpg

Kun perhe oli asettunut taloksi, tuli ilmi että Mirakin oli raskaana. Tulevat vanhemmat olivat iloisia, vaikka he olivat suunnitelleet vauvaa hankittavaksi vasta opiskelun jälkeen. He toivoivat, että kaksosten syntyminen ei kulkisi suvussa, sillä neljä pientä vauvaa voisi olla jo liikaa.

1705454.jpg

Emilia oli kutsunut ystävänsä katsomaan vauvoja. Kaikki rakastuivat heti pieniin nappisilmäisiin palleroihin. Illan päätapahtumaksi taisi kuitenkin muodostua Scullyn kosinta. Scully halusi sitoutua täysin Miraan, olivathan he seurustelleet jo pari vuotta ja vauvakin oli tulossa. Scully oli kysynyt Emilialta aiemmin, että kävisikö hänelle kosinta kesken "vauvajuhlien". Emilia antoi luvan ja huokaili onnellisesti koko päivän nähdessään Miran. Hän olisi halunnut kertoa, mutta onnistui kuitenkin pitämään suunsa kiinni.

1705458.jpg

Mira hämmentyi täysin, mutta suostui heti. Miralle tämä oli iso juttu, sillä hän oli pelännyt, mitä Scully vauvauutisesta tuumaisi. Tämä kuitenkin merkitsi, että Scully haluaisi olla ikuisesti Miran. Nimenomaan ikuisesti, sillä he olivat vampyyripariskunta ja eläisivät ikuisesti. Ja Scully haluaisi jakaa ikuisuuden Miran kanssa.

1705446.jpg

Mira itki ilon kyyneleitä miehensä olkapäätä vasten ja oli onnellisempi kuin koskaan ennen pienen elämänsä aikana.

1705488.jpg

Loppuilta meni jutellessa parhaan ystävän Luciferinan ja jonkun laaman kanssa. Heillä oli paljon puhuttavaa, sillä Luciferina oli nähnyt heidät viimeksi Kaunialassa kun tytöt olivat olleet yläasteella. Toki he olivat muuten viestitelleet, mutta ei se ollut sama. Nyt kaikki asiat voitiin puhua uudelleen ja ne olivat kuin uusia. Kuinka paljon parissa vuodessa voikaan tapahtua!

________________________________________________________________________