1689151.jpg

Emilia alkoi kyllästyä pelkkään pänttäämiseen. Hän halusi itselleen poikaystävän, joka tuntui olevan pakollinen hankinta, jos halusi olla vähänkään suosittu. Sinkuista vain leviteltiin juoruja ja mietittiin miksei seurustelu maita. Emilia ei oikein osannut lähteä vain kaupungille iskemään ensimmäistä vastaantulevaa, vaan hän luotti mielummin paikallisen ennustajaeukon kuuluisaan treffipalveluun. Se tulisi olemaan kallista, mutta varmasti sen arvoista.

1689150.jpg

Ennustaja seisoikin pihalla yllättävän äkkiä, niin nopeasti hän oli ilmestynyt, ettei Emilia ehtinyt yöpaitaansa vaihtaa. Emilia esitti asiansa varovaisesti, mutta eukko ymmärsi asian jo ennen kuin Emilia oli saanut lauseensa loppuun. Eukko oli aivan varma, että löytäisi Emilialle oman mussukan- kunhan rahaa saisi tarpeeksi.

1689170.jpg

Ennustaja hieroi hohtavaa kristallipalloaan keskittyneen näköisenä. Emilia odotti jännityksellä mitä sieltä tulisi. Kenties se komea kassapoika keskustan vaatekaupasta, tai ehkä ihkaoikea prinssi? 1689152.jpg

Taivaalta tippui alas tämännäköinen herra. Emilia oli järkyttynyt, sillä poika ja hänen nenänsä ei vastannut hänen miesihannettaan. Poika saikin lähtöpassit jo ennen tutustumista. Emilia päätti koittaa vielä toisen kerran, jospa sitten vaikka onnistaisi.

1689201.jpg

Ennen sitä ennustaja kertoi Emilialle aistinneensa vampyyreja talossa. Hän kertoi, että monet hänen ennustajasisaristaan olivat joutuneet vampyyrien uhreiksi. Eukko lahjoitti Emilialle pullollisen vastalääkettä, jolla vampirismi saataisiin kumottua. "Muutama tippa kahvikupposeen, ja ystäväsi pelastuvat. Tee se ennen kun vampyyrin nälkä yltyy sietämättömäksi ja kaikki talon asukit joutuvat sen uhreiksi!" Eukko kuiski kuin olisi jättänyt lääkkeensä ottamatta. Emilia otti pullon vastaan ja mietti mahdollisuuksiaan.

1689122.jpg

Toisaalla talossa Linda oli huomannut myös tarvitsevansa seuraa itselleen päästäkseen suosituimpien tyttöjen porukkaan. Hän päätti mennä siitä mistä aita on matalin ja nappasi itselleen oman kämpän komeimman miehen, Manun. Lindalla ei ollut vaikeuksia saada Manua itselleen, olihan hän kaunis ja hoikka, joka pojan unelma.

1689235.jpg

Illan jo hämärtyessä Emilia hiippaili pihalle etsimään onneaan ennustajan kautta. Ennustaja halusi taas rahaa hirvittävän paljon, mutta Emilia käytti yhteisiä rahoja, joita oli varsin runsaasti.

1689182.jpg

Tällä kertaa paikalle ilmestyi joku paikallinen Batman. Tummaihoinen kaveri kummassa asussa. "Ainakaan nenän muodoissa ei ole vikaa" Emilia mietti ja päätti tyytyä tähän kunnes löytäisi sen oikean. Ei kannata nirsoilla liikaa tai jää ilman, hän ajatteli.

1689236.jpg

Talossa Linda ja Manu olivat kuherrelleet koko päivän. Linda halusi tehdä selväksi myös Miralle, ettei tämä ollut ainoa seurusteleva nainen talossa. Niinpä pariskunta kokikin ensimmäisen kunnon suudelmansa "sattumalta" Miran huoneessa, jossa yön lapsi juuri heräilikin pimeän laskeutuessa.

1689184.jpg

Manun mentyä syömään Mira kysyi Lindalta seurusteleeko hän nyt Manun kanssa, Lindan vastatessa myöntävästi ja hihittäessä typerän kuuloisesti, Mira nauroi makeasti. Tuon läpinäkyvämpää rakkautta saa kyllä hakea!

1689195.jpg

Päästyään alakertaan Mira meni heti soittamaan Scullylle. Hän oli kuullut Lindalta, että Emilialla oli jotain juttua jonkun tuntemattoman pojan kanssa, eikä Mira aikonut viettää koko yötä katsellessa Lindan ja Manun kiehnäämistä.

1689254.jpg

Kävellessään ulos mennäkseen Scullya vastaan, Miraa vastaan käveli outo nainen. Hän oli tulossa ilmeisesti heille myymään jotain turhaa. Mira muisti, ettei ollut syönyt pariin päivään ja se alkoi tuntua jo lihaksissa. Hänen oli joka tapauksessa saatava syötävää tänä yönä, ellei hän halunnut näyttää seuraavana iltana luurangolta luiden näkyessä nahan alta, joten miksipäs ei nyt tilaisuuden tullen haukkaisi vähän jotain?

1689258.jpg

Lindan postipaketti oli tullut juuri yölähetyksenä. Hän ei ollut ehtinyt kyllä allekirjoittaa papereita, kun lähetti oli kadonnut jonnekin...

Linda oli ollut sitä mieltä, että hänestä täytyy tulla kaunein koko kampuksella, joten hän tilasi laitteen, joka tekisi sen napin painalluksella. HÄn sääti nappulat ja asetti kasvonsa eräänlaista tyynyä vasten, jossa oli sähkövirta...

1689267.jpg

...ja tässä lopputulos. Hän ei ollut mikään tekniikan ihmelapsi. Epätoivo ja paniikki täytti Lindan, mutta hänen oli yritettävä uudestaan, jotta onnistuisi.

1689180.jpg

Kolmaskymmenesseitsemäs kerta toden sanoo. Lindasta kehkeytyi aikamoinen Barbie botox-huulineen. Nyt hän tunsi, että hänen elämällään on tarkoitus!

1689271.jpg

Samaan aikaan muutaman metrin päässä joku toinenkin koki onnen hetkiä. Emilia ja hänen poikaystävänsä, Joel, jakoivat ensisuudelman. Toisaalta Joelille se ei ollut ensimmäinen, mutta kuitenkin. Emilia alkoi ihastua Joeliin, vaikkei siitä varmasti hänen elämänkumppaniaan pidemmäksi aikaa tulisi. He molemmat tiesivät sen.

1689167.jpg

Vain vähän sen jälkeen samassa paikassa toinen pari löysi toisensa, ei tosin ensimmäistä kertaa. Scully oli vihdoin saapunut paikalle ja Mira oli aivan onnessaan. Tämä ei ollut enää pelkkä ihastus, vaan aitoa rakkautta..

1689158.jpg

..joka johti tähän.

1689243.jpg

Scullyn ja Joelin lähdettyä Emilia ja Mira juttelivat ja arvostelivat poikaystäviään tyynysodan lomassa ja olivat onnellisempia kuin koskaan ennen. Emilian taskussa kuitenkin poltteli antivampiriini, joka käski hänen juottaa sitä siskolleen, mutta Emilia ei halunnut riistää siskonsa onnea, ei ainakaan vielä..

1689249.jpg

Seuraavana päivänä perheen äiti, Marga-Reetta tuli käymään ja katsomaan millaisia kämppiksiä tytöillä oli ja oliko heillä kaikki hyvin. Hän tutustui innolla talon asukkaisiin ja kyseli kuulumisia kuin kaikki olisivat olleet hänen omia lapsiaan.

1689213.jpg

Tietysti ne oikeat omat lapset ovat tärkeimpiä kaikista, ja nähdessään Emilain ja Miran Marga-Reetan silmät ihan kostuivat. Oli hienoa nähdä omien pienten lastensa selviytyvän itsenäisesti elämässä.

1689137.jpg

Seuraavana aamuna ovesta käveli sisään Sakari, joka oli löytänyt Lindan muodonmuutoslaitteen, mutta myös jotain muutakin ilmeisesti, kun niin kalpeana oli.

1689135.jpg

Emilia tuli heti katsomaan ja tenttaamaan Sakarilta, mitä oli tapahtunut. Hän tiesi tasan, mikä Sakarista oli tullut ja juotti hänelle antivampiriinia. Sakari vain mumisi, että hän muistaa tavanneensa viime yönä baarissa Miran, joka alkoi flirttailla hänelle ja he päätyivät vessaan. Aamulla hän heräsi samasta vessasta ja hipsi kotiin. Emilia oli raivoissaan, miten Mira voi tehdä tämän omalle kämppikselleen ja ennen kaikkea sisarukselleen!

1689126.jpg

Emilia juoksi ylös ja herätti Miran. Hän huusi siskolleen ja kysyi, oliko Sakarin tarina totta. Mira myönsi puraisseensa Sakaria, mutta hän puolustautui kertomalla, että hän ja Sakari olivat kumpikin juoneet. Mira ei ollut myöskään saanut taas muutamaan päivään syödäkseen ja häntä ärsytti ystävien kysymykset hänen yhtäkkisestä laihtumisestaan. Emilia antoi vielä tämän kerran anteeksi, sillä antivampiriini korjasi tapahtuneen, mutta seuraavalla kerralla hän lupasi juottaa Miralle antivampiriinia, tai jos tapahtumat niin vaatisi, hän lähettäisi vampyyrinmetsästäjät Miran perään.

Emilia ei tarkoittanut sitä tosissaan, mutta hän osoitti näin, että oli tosissaan. Ja se toimi, Mira oli aivan kauhuissaan.

--------------------------------------------------------------------------

Näin, tuumasta toimeen, ja yksi jakso taas valmiina. Seuraavakin taitaa tulla valmiiksi ihan juuri. Nyt täytyy vähän kiriä, että saa tarinan ajan tasalle. :)